Aladdin fejléc csillár

EGYEDI LÁMPA KÉSZÍTÉS

Mit jelent az egyedi lámpa készítés?

Az egyedi lámpa készítés röviden összefoglalva annyit tesz:

Ön megálmodja, mi megvalósítjuk.
Legyen szó kitalált lámpáról, egy magazinban látott lámpáról, netán egy külföldi nyaralás során élőben megpillantott lámpáról, esetleg meglévő lámpa átalakításáról Önnek nincs más dolga, mint, hogy felkeres bennünket, mi pedig megvalósítjuk elképzeléseit.

Egyedi lámpa készítés

A projekt, amelyre a legbüszkébbek vagyunk
A Halászbástya étterem – teljes lámpagarnitúrájának elkészítése

A Halászbástya étterem ügyvezetője felkért bennünket, hogy tervezzünk egy monumentális, 4 méter magas és 2 méter átmérőjű kristály csillárt, amely az étterem lovagtermének meghatározó díszeleme kell, hogy legyen. A hatalmas csillár mellett megbízást kaptunk arra is, hogy kristályból készítsük el az összes többi világítótestet, stílusában a főcsillárral összehangolva.

A kristály lámpa garnitúra komoly kihívásnak bizonyult. Az ötletbörzét követően kiderült, hogy számtalan szempontnak kell megfelelnünk. A kristály csillár legyen a helység meghatározó díszeleme, feleljen meg a tulajdonos és az étterem újjáépítésén dolgozó belső építész igényeinek, valamint az izzócserét lehetővé téve, legyen leereszthető. Bizonyos lámpákba beépített hangosítást kértek, hogy a zenészek az étterem minden pontján ugyan olyan kellemesen muzsikáljanak. Megfelelve a szigorú biztonságtechnikai előírásoknak, a menekülő útvonal lámpáiba beépített, akkumulátorról működő menekülőfényt is terveznünk kellett.

A többhetes, kemény munka eredményét az alábbi képeken látni. Büszkék vagyunk rá, hogy mi készíthettük a világörökség részét képező Halászbástya Étterem, kristály lámpa garnitúráját.

Halászbástya étterem
Halászbástya étterem
Halászbástya étterem

Így működik, ha Ön a megrendelő

1996 óta, több mint 15 éve foglalkozunk egyedi lámpák készítésével. Több száz egyedi lámpa átadásán vagyunk túl, de nem állunk meg, továbbra folyamatosan fejlesztjük, csiszoljuk a lámpakészítés folyamatát, hogy Ön évtizedeken keresztül büszke legyen megálmodott lámpájára. Lássuk, hogyan működik a folyamat lépésről, lépésre:

1. Bemutatótermünkben rögzítjük az igényeit. A legtöbben képet is hoznak magukkal, az elképzeléseket így a legkönnyebb illusztrálni.
2. Az igények felmérése után vázlatrajzokat készítünk a lámpáról.
3. Miután elfogadásra került a vázlat, elkészítjük a lámpa pontos rajzát, amit aztán továbbküldünk a műhelybe.
4. Ekkor tudunk pontos árajánlatot adni. Ha az ajánlatot Ön elfogadja, megkezdjük a gyártást.
5. Az alaptestet műhelyben készítik, a befejező munkálatokat, mint például a kristályozást, pedig mi, itt az üzletben.
6. Az egyedi lámpákhoz gyakran egyedi szerszámot is gyártani kell. A gyártási idő ezért lámpától függően, általában 4-6 hét.
7. Amint elkészültünk, újra elhívjuk bemutatótermünkbe, ahol csomagolás és szállítás előtt bemutatjuk a kész lámpát.
8. Az Ön jóváhagyása után csomagoljuk, és ha igényli házhoz is szállítjuk.
9. Igény esetén profi villanyszerelőt is ajánlunk, aki szakszerűen szereli fel a megálmodott lámpát.

Garancia

egyedi lámpa készítésEgyedi lámpa készítésEgyedi készítésű lámpáinkra 2 év garanciát vállalunk, amely rendeltetésszerű használat esetén vonatkozik a beépített anyagokra, a kristályokra, a szerkezeti elemekre és a beszerelt elektronikára. 1996 óta egy lámpát sem hoztak még vissza, semmilyen hibával.

Keressen fel minket terveivel, elképzeléseivel, megvalósítjuk álmai lámpáját!

Hívjon a +36 30 414 07 79 számon! Somplák László készséggel áll rendelkezésére.