Aladdin fejléc csillár

RÓLUNK

Filozófiánk

A harmonikusan megtervezett világítás nem csak otthona alaphangulatát határozza meg, hanem az Önét is. Az ideálisan megválasztott lámpa, csillár vagy akár csak egy falikar hosszú ideig tesz szolgálatot, ezért kiemelten fontosnak tartjuk, hogy választásában a több évtized során kialakult szakértelemmel támogassuk.

Az Aladdin lámpaboltról

Cégünket 1995-ben alapítottuk. 2010 októberében nyitottuk meg saját üzletünket Budapesten ALADDIN CSILLÁRBOLT néven, ahol az általunk forgalmazott termékek jelentős része megtekinthető és megvásárolható.

Tapasztalat
Szakértelem és tanácsadás
330m2 bemutatóterem
Közvetlen gyártói kapcsolat
Több mint 10000 termék raktáron
Termékek gyors kiszolgálása
Tökéletes fényviszonyok cikk

6×5 tipp a tökéletes fényviszonyokért

Az Otthonok és Kertek magazin minket is meginterjúvolt. Adtunk is néhány hasznos tippet.

Olvassa el a teljes cikket >

Társaságunk az évek során jelentős szerepet vívott ki az ország lakásvilágítási piacán.

RólunkRólunkTermékpalettánk rendkívül sokrétű, árukészletünk folyamatos bővítésével elértük, hogy partnereink száma jelentősen megnövekedett.

Termékkínálatunk összeállításánál arra törekszünk,hogy a vásárlók széles körének igényeit tudjuk kielégíteni. Fontosnak tartjuk, hogy az általunk forgalmazott termékek jó minőségűek legyenek és áraink megfeleljenek az aktuális piaci igényeknek.

Jelentős raktárkészletünknek köszönhetően vásárlóink a kiválasztott és megvásárolt termékekkel együtt tudnak távozni üzletünkből.

Jelenleg több külföldi lámpagyártó céggel állunk kapcsolatban, termékeiknek kizárólagos magyar forgalmazói vagyunk. Szállítunk lámpákat Olaszországból, Törökországból, Lengyelországból, Spanyolországból és Németországból.

Ezen kívül Magyarországon is rendelkezünk gyártói háttérrel, ami lehetővé teszi saját tervezésű lámpák készítését és egyedi igények kielégítését is. Erről az egyedi lámpa készítés menüpontban olvashat bővebben.